Skip to content

Na een jeugdtrauma kon ik niet in gesloten ruimten zijn. Als ik naar het toilet ging, durfde ik de deur niet op slot te doen. Ik ontliep zoveel mogelijk gebruik van OV en ik ging liever niet naar de bioscoop en als het echt moest, zorgde ik ervoor dicht bij de uitgang te zitten. Na drie sessies EMDR bij Judith Damsté kan ik de WC deur weer op slot doen en ga ik met plezier naar de bioscoop. Toen ik niet zo lang geleden in een overdekt winkelcentrum was en het alarm afging, kon ik rustig mijn moeder en mijn kinderen het winkelcentrum uit leiden. Ik was heel trots op mijzelf.

Kernwoorden, die Judith Damsté karakteriseren zijn: eigen, integer, helder, creatief en met een waanzinnige berg aan kennis en ervaring.

Ik heb vanaf mijn achtiende een mooie carrière opgebouwd waarbij ik doorgegroeid ben naar een leidinggevende positie. Na twintig jaar liep ik tegen een burn-out aan. Samen met Judith heb ik de oorzaak hiervan kunnen achterhalen en heb ik hieruit een aantal levenslessen geleerd, waarvan ik na al weer dertien jaar zowel zakelijk als privé veel profijt van heb. Ik ervaar het nog steeds als een geluk bij een ongeluk dat ik destijds in die moeilijke periode door Judith ben bijgestaan!

Na jaren lang getob met allerlei  problemen  en oud zeer kwam ik bij Judith. Ik had in het begin er niet zoveel vertrouwen in om in gesprek te gaan. Maar ben heel blij dat ik het heb gedaan, je wordt begrepen, krijgt een luisterend  oor en goede tips om wat mee te doen. Ik zou zo weer het traject in gaan.

Ik heb Judith Damste leren kennen als een zeer deskundige en integere therapeut. In een periode dat ik de weg kwijt was, was zij richtinggevend zonder sturend te zijn zodat ik mijn eigen weg kon terugvinden.

Judith was altijd zo lief en begaan en tegelijkertijd professioneel zoals dat hoort in haar vak. Ik heb veel gehad aan haar begeleiding.

Back To Top