Skip to content

Wie ben ik?

Je moet kunnen lachen.

Ik ken mijzelf als enthousiast en gedreven. Ik geniet ervan mensen in hun kracht en tot bloei te zien komen. Ik ben praktisch en nuchter. Ik vind dat sessies gezellig mogen zijn. Je moet kunnen lachen. Per slot van rekening zijn mensen creatiever als ze plezier hebben en zich prettig voelen. Dan werken de hersenen beter en nemen ze meer op. De laatste 20 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij De Gezonde Zaak. Ik gaf groepstrainingen, deed intakes, had individuele sessies en ik heb als stafprofessional leiding gegeven aan collega’s. Voordat ik bij De Gezonde Zaak kwam, heb ik een eigen bedrijf gehad.

Ik deed mijn eerste werkervaring op in de psychiatrie waar ik o.a. heb gewerkt met patiënten die zware trauma’s hadden meegemaakt. Ik ben gehuwd en ik heb twee kinderen en drie kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn reizen, lezen en koken.

Opleidingen

Mijn opleidingen op het gebied van psychotherapie en psychologie heb ik gevolgd aan universiteiten in de VS (George Washington University, Washington DC, George Mason University, Fairfax City, Va) en aan de VU, Amsterdam (Integratieve Bewegingspsychotherapie), het George Downing Instituut (Body Oriented Psychotherapy), Parijs en Amsterdam, de Radboud Universiteit (Neuro feedback), Nijmegen en het RINO in Amsterdam en Utrecht waar ik verschillende cursussen heb gevolgd op het gebied van psychotherapie. Aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel heb ik de opleiding Systemisch Werken en Familie Opstellingen gevolgd. Ook heb ik de opleiding gedaan tot mediator bij de Merlijn Groep. De laatste 35 jaar heb ik workshops en cursussen gevolgd op het gebied van zelfontwikkeling en zelfbewustzijn. Mijn grote leermeester is Krishnamurti. Hij zei: ‘Maak van uzelf geen guru. Volg uw eigen weg.’

Kwalificaties

Ik ben lid van het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen (NVPA), lidmaatschap nummer: 104783, de European Association for Psychotherapy (ECP), lidmaatschap nummer: ECP-NL-361 en ik ben gecertificeerd coach voor het Centrum Nationale Preventie Stress en Burn-out (NCPSB) .

Back To Top